Sosyal Proje & Duyurular
Huriye Teyzemizin serüveni, 4 Mart 2017 tarihinde hastanemize 112 aracılığı ile kalbi durmuş ve solunum cihazına bağlı olarak getirilmesi ile başladı...

Uzm.Dr.Şükrü Tekindur ve ekibinin gözetiminde yoğun bakımda yaklaşık bir  hafta bilinci kapalı olarak tedavileri yapıldı ve nihayet birinci haftanın sonunda başarılı tedavilerimize cevap vererek uyanmaya başladı. Ancak hala kendi başına nefes alamadığından solunum cihazına bağlıydı. Yapılacak tedavileri buna göre düzenlenerek birkaç gün sonra tamamen uyanması sağlandı ve kendi solunumunu yapar hale gelmesiyle cihazından ayrıldı.  Bir süre daha yoğun bakımda solunum terapisi yapılarak takiplerine devam edildi. Sonunda Huriye Teyzemiz artık yoğun bakım hastası değildi.
Yaşadığı travmadan sonra yürüme güçlüğü olan teyzemiz, Fizik Tedavi servisine alındı. Burada Uzm. Dr. İhsan Haşimi , fizyoterapist Sevgi İnan ve fizyoterapi teknikerleri  tarafından takip ve tedavileri başarı ile uygulandı.
Kalbi durmuş bir şekilde hastanemize gelen Huriye Teyzemiz,  30 Mart tarihinde yürüyerek taburcu edildi.
Kendisine ve ailesine Eryaman Hastanesi olarak sağlıklı bir ömür dileriz.